Den otevřených dveří

Datum
27.01.2024 08:00 - 14:00

Popis

Jste zvědaví, jak to u nás vypadá a jak se u nás studuje? Přijďte v sobotu 27. ledna (8:00–14:00) k nám na Caritas a naši vyučující a studenti vás rádi provedou.

Program Dne otevřených dveří

Po celý den se vám budou věnovat naši studenti obou programů (Sociální práce | Sociální a humanitární práce), vyučující i kolegyně ze studijního oddělení, kterým můžete klást všechny otázky, které vám vrtají hlavou.

Např. jak funguje souběžné bakalářské studium? Jaké výhody vám přinese a jaké nároky na vás naopak bude klást? Do kdy je potřeba podat přihlášku? Jak vypadají přijímací pohovory? Jaké praxe vás budou čekat? A kde najdete po skončení školy uplatnění?

Prohlédnout si můžete hlavní budovu školy na nám. Republiky 3, Olomouc (mapa). Rádi vám ukážeme také naši Caritas kolej nebo kavárnu Caritaska. Naši studenti vám povypráví, kde byli letos na zahraniční praxi. Návštěvu naší školy pak můžete spojit i s procházkou po Olomouci, jejíž centrem vás provede městská hra #karel2026, kterou připravili naši vyučující.

Časový harmonogram dne

Jak může vypadat zahraniční praxe?

Studenti 3. ročníku Sociální a humanitární práce vám dají nahlédnout, kde byli letos na praxi.

Prezentace budou probíhat od 9:00 do 12:00 hod. ve žluté učebně

Jihoafrická republika Tomáš Kučera | @kuceratomas_
Bolívie Lucie Kuňáková | @lu_ci_ku
Keňa Terezie Reichlová a Kamila Cechmeisterová | @na_praxi_v_keni
Uganda Beáta Marková | @beata.markovaa
Peru Radka Vybíralová | @radka_vyb
Tanzanie Pavlína Mináčová

Den otevřených dveří CMTF UP

Protože souběžně se studiem u nás můžete oba programy studovat také na Cyrilometodějské teologické fakultě Univerzity Palackého (CMTF UP) v Olomouci, najdete nás v pátek 1. prosince také v budově CMTF UP (Univerzitní 22, Olomouc; mapa).

DOD na CMTF UP

Nehodí se vám tento termín? Ozvěte se nám na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., rádi se s vámi domluvíme i na individuální prohlídce v jiném termínu.

Rychlý kontakt

CARITAS – Vyšší odborná škola sociální Olomouc