Metodika - CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

O násStudiumVzdělávací programyKatalog předmětůPro absolventyKe staženíFotogalerieZapojte se jako dobrovolníci

<<    Červenec - 2020    >>
PoÚtStČtSoNe

Metodika

Vážení čtenáři, vážené čtenářky,

předkládáme Vám materiál nazvaný "Průvodce praktickým vzděláváním na CARITAS - VOŠ sociální Olomouc" (včetně jeho zkrácených verzí v anglickém jazyce), který má sloužit jako nástroj pro seznámení se se systémem realizace odborných praxí na naší škole. Publikace je určena zejména studentům denního i dálkového studia, sekundárně však také mentorům (pracovníkům z praxe) a tutorům (vyučujícím věnujícím se odborným praxím na škole), případně supervizorům. Zvláště užitečná může být pro nově příchozí kolegy a kolegyně. Doufáme, že metodika Vám bude sloužit coby dobrý průvodce cestami praxe a že při vzájemných setkáních budeme mít příležitost se vzájemně podporovat a rozvíjet.