Výsledky přijímacího řízení - CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

O násStudiumPro absolventyKe staženíFotogalerie25 let CaritasZapojte se jako dobrovolníci

<<    Září - 2021    >>
PoÚtStČtSoNe

Výsledky přijímacího řízení pro školní rok 2021/2022 - 2. kolo

Výsledky najdete pod tímto článkem.

Jak máte nyní postupovat?

• Jste navrženi k přijetí ke studiu CARITAS?

Po opravné maturitě v září nás, prosím, bezodkladně kontaktujte na emailu studijni@caritas-vos.cz.

• Jste přijati ke studiu na CARITAS?

Gratulujeme vám! Nejpozději do 29. srpna 2021 nás prosím informujte prostřednictvím online formuláře, zda ke studiu nastoupíte (ano/ne).

Pokud ke studiu chcete nastoupit, je potřeba udělat ještě jeden krok: zaplatit školné za 1. studijní období, tj. 2000 Kč, a to nejpozději do 10. září 2021.

Všechny informace k platbě školného najdete na našem webu v sekci Školné.

Rozhodnutí o přijetí škola poštou neposílá.

Kdy vám začíná studium?

Harmonogram školního roku 2021/2022 už nyní najdete na webu školy.

• Jste přijati do denní formy studia?

Zahájení školního roku a zápis pro denní formu studia je 1. září 2021, výuka podle rozvrhu bude zahájena hned 2. září 2021. Podrobné informace k zahájení školního roku a k zápisu najdete v aktualitách na webu.

Pokud jste byli také přijati do souběžného bakalářského studia na CMTF UP v Olomouci, čeká vás ještě druhý zápis a imatrikulace na fakultě 3. září 2021, (pro více informací sledujte web CMTF UPOL). Pozor: Ke studiu na CMTF UP budou zapsáni jen studenti, kteří se před tím zapsali ke studiu na Caritas VOŠ sociální.

• Jste přijati do kombinované (dálkové) formy studia?

Zahájení školního roku a zápis pro kombinovanou formu studia je 10. září 2021Podrobné informace k zahájení školního roku a k zápisu najdete v aktualitách na webu v pátek 3. září.

Pokud jste byli také přijati do souběžného bakalářského studia na CMTF UP v Olomouci, čeká vás ještě druhý zápis a imatrikulace na fakultě 11. září 2021 (pro více informací sledujte web CMTF UPOL). Pozor: Ke studiu na CMTF UP budou zapsáni jen studenti, kteří se před tím zapsali ke studiu na Caritas VOŠ sociální.

• Máte zájem o ubytování na koleji CARITAS?

Do ubytovacího řízení jste byli zařazeni, pokud jste o ubytování projevili zájem v elektronické přihlášce. Výsledky ubytovacího řízení najdete v aktualitách na webu.

Ubytování pro studenty kombinované formy studia škola nezajišťuje.

• Jste nepřijati ke studiu na CARITAS?

Rozhodnutí o nepřijetí vám zašleme poštou na adresu vašeho trvalého bydliště. Přejeme vám hodně zdaru na vaší další životní cestě.