Informace MŠMT k povinnosti očkování proti nemoci covid-19 pro školy, žáky a studenty - CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

Informace MŠMT k povinnosti očkování proti nemoci covid-19 pro školy, žáky a studenty | 4.1.2022 | Zpráva

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy poslalo školám informaci k povinnému očkování studentů, kteří se připravují na výkon povolání sociálního pracovníka.

Doporučujeme všem studentům seznámit se s informacemi MŠMT (.pdf) i s vyhláškou Ministerstva zdravotnictví ČR (.pdf). Vyplývá z ní, že každý student, který bude absolvovat praxi v sociálních službách, musí být povinně očkovaný proti nemoci covid-19, přičemž tato povinnost platí od 28. 2. 2022. To znamená, že od 1. 3. 2022 nebude moci žádný poskytovatel přijmout na praxi studujícího bez dokončeného očkování.

Více informací najdete také v Upozornění ředitele školy (.pdf).

zobrazit kalendář akcí >>