CARITAS - zápis a zahájení školního roku 2021/2022 - kombinovaná forma studia - CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

CARITAS - zápis a zahájení školního roku 2021/2022 - kombinovaná forma studia | 10.9.2021 | Harmonogram

Zápis a zahájení školního roku na CARITAS pro kombinovanou formu studia proběhne v pátek 10. září 2021

Pro podrobnější informace rozklikněte celý článek.

HARMONOGRAM 10. a 11. ZÁŘÍ PRO 1. ROČNÍK

Sociální práce - KOMBINOVANÁ forma studia

pátek 10. září

mše svatá

kostel Panny Marie Sněžné ulice Denisova (mapa)

- při mši svaté je povinný ochranný prostředek dýchacích cest

slavnostní zahájení a zápis

aula školy

Křížkovského 6 (mapa)

běžná výuka (cca do 18:30 hod.)

S sebou k zápisu na CARITAS prosím vezměte:

• 200 Kč na zálohu na čip sloužící pro vstup do budov školy

sobota 11. září

zápis ke studiu na CMTF UP

CMTF UP, Univerzitní 22 (mapa)

výuka (cca do 17:45 hod.) Caritas VOŠ sociální

Na vás, kteří jste se přihlásili k souběžnému bakalářskému studiu na CMTF UP, čeká také zápis na fakultě, a to v sobotu 11. září 2021 v 8:00 hod. Je nutné, abyste absolvovali oba zápisy (pokud se nezapíšete ke studiu na CARITAS, nebudete zapsáni ani ke studiu na CMTF UP).

Rozvrh a přihlašovací hesla do informačního systému se dozvíte u zápisu.

Termíny výukových konzultací na celý školní rok najdete v harmonogramu školního roku na webu pod názvem Konzultace kombinované formy studia.

Studenti 1. ročníku budou rozděleni do studijních skupin (= tříd).

Pokud máte nějaký požadavek, s kým chcete být ve třídě, prosím napište nám jej na email studijni@caritas-vos.cz, nejpozději do úterý 7. září.

Dále vás, studenty 1. ročníku, prosíme o zaslání fotografie průkazkového formátu, která bude vložena do informačního systému školy. Foto zasílejte na email studijni@caritas-vos.cz a jako název souboru použijte Vaše UČO (stejné jako VS pro platbu školného). Do předmětu napište jméno a příjmení studenta.

HARMONOGRAM 1. ZÁŘÍ PRO 2. A 3. ROČNÍKY

Harmonogram 10. září pro studenty 2. a 3. ročníků  - bude v nejbližších dnech zveřejněn na vývěsce v IS.

AKTUÁLNÍ OPATŘENÍ SOUVISEJÍCÍ S COVID-19

Při účasti na zahajovací mši svaté (10. 9.) a pro pohyb ve společných prostorách školy jsou respirátory/roušky aktuálně povinné. Ve třídách tato povinnost není.

Pokud jste v posledních 14 dnech před nástupem do školy byli v zahraničí (více než 12 hodin), věnujte prosím pozornost dokumentu MŠMT ČR "Informace pro školy a školská zařízení s účinností od 9. 7. 2021" a vyplňte prosím krátký online formulář.

Pokud se vracíte do školy ze zemí s vysokým, velmi vysokým nebo extrémním rizikem nákazy a nevztahuje se na vás některá ze stanovených výjimek, jste po vstupu na území ČR povinni se podrobit RT-PCR testu na stanovení přítomnosti viru SARS-CoV-2. Do doby výsledku RT-PCR testu na stanovení přítomnosti viru SARS-CoV-2 musíte setrvat v samoizolaci a nechodit do školy.

Podrobné pokyny vyplývající z aktuálních ochranných opatření najdete v aktualitách. Sledujte je prosím průběžně, situace se může změnit.

zobrazit kalendář akcí >>