Peter McCormick: Chudoba a anti-chudoba v dnešní Francii - CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

Peter McCormick: Chudoba a anti-chudoba v dnešní Francii | 19.11.2018 | Pozvánka

19. 11. 2018 v 17:00 se na CARITAS - VOŠs Olomouc uskuteční přednáška Petera McCormicka, profesora Internationale Akademie für Philosophie, na téma Chudoby a anti-chudoby v dnešní Francii. Přesnáška proběhne v šedé učebně na adrese Křížkovského 6.

Peter McCormick je členem Royal Society of Canada, stálým členem Institut International de Philosophie v Paříži a profesorem Fürst Franz-Josef a Fürstin Gina v Lichtenštejnsku na Internationale Akademie für Philosophie.
Profesor McCormick získal řadu ocenění, včetně medaile od rektora Helsinské univerzity a ocenění Honoris Causa za filozofii z Aténské univerzity. Také byl jedním z hlavních řečníků na konferenci Emoce a morální hodnoty a během své účasti na konferenci v Pamploně analyzoval některé z hlavních politických a sociálních problémů v současné Evropě.

"We need students who want to be rich to change the world" uvádí profesor McCormick v jednom ze svých rozhovorů. Celý rozhovor si můžete přečíst ZDE.

Plakát_Peter_McCormick

Úřední deska

Přihlaste se k odběru novinek