Dopis ředitele studentům k aktuální strategii školy - CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

Dopis ředitele studentům k aktuální strategii školy | 24.3.2020 | Zpráva

Mnohé se v současné době vyvíjí velmi dynamicky, což vyžaduje dávku improvizace, flexibility a také trpělivosti. Velmi si vážíme aktivní pomoci našich studentů v nejrůznějších formách a tato pomoc je pro naši školu prioritou. To znamená, že má přednost před plněním školních povinností.

Zároveň všichni stojíme před výzvou, jak skloubit zvládnutí koronavirové pandemie a z hlediska školy neodepsat čas, který tomu budeme věnovat. Aktuální strategie je tedy následující: Budeme se snažit učit prostřednictvím vzdáleného přístupu, optimalizovat rozsah úkolů a jejich efektivitu. Nyní jde o to, abychom dělali maximum na tom místě, kde jsme.

Podrobněji v Dopise ředitele studentkám a studentům ze dne 23. 3. 2020.