Knihovna - CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

<<    Srpen - 2018    >>
PoÚtStČtSoNe

Knihovna

Studenti školy mají k dispozici vlastní knihovnu a studovnu, která se nachází v nádherných prostorách historických budov. Místnost, ve které je dnes knihovna, sloužila v minulosti jako kaple. Knihovna je vybavena tuzemskými i zahraničními odbornými publikacemi relevantními k studovaným oborům. Studenti si mohou vypůjčit i všechny absolventské práce obhájené za dobu existence školy. Knihovna je neustále doplňována tituly na základě požadavků oboru i praxe.

Knihovna se nachází v budově Křížkovského 6.

Otevírací doba knihovny:

Úterý:    12:30 - 15:50 hod.

Čtvrtek:   8:30 - 11:30 hod.

Pátek:    13:05 - 14:30 hod. - nepravidelně, pouze v termínech konzultací kombinované formy dle Kalendáře na školním webu.

Prodlužování výpůjček je možné provádět pouze osobně v úřední hodiny nebo e-mailem kdykoli na adrese katerina.horakova@caritas-vos.cz .

Aktuální změny je třeba sledovat v IS na Vývěsce.

V knihovním systému je seznam všech publikací, které jsou k dispozici ve školní knihovně a přehled Vámi vypůjčených publikací (včetně informace o výpůjční době).

Vaše dotazy, které se týkají knižního fondu, směřujte, prosím, na knihovnici Kateřinu Horákovou (katerina.horakova@caritas-vos.cz).

Vstup do knihovního systému najdete zde: Knihovní systém

Pro přihlášení do knihovního systému prosím použijte uživatelské jméno a heslo totožné s přístupem na počítače ve školní síti a do MOODLE.

S dotazy k funkčnosti aplikace se prosím obracejte přímo na správce webu Mgr. Jaromíra Chovance.

Úřední deska

Přihlaste se k odběru novinek