Dny otevřených dveří - CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

Dny otevřených dveří

Nejbližší Den otevřených dveří

• pátek 2. prosince 2022 (8:00-14:00)

DOD - open

Jste zvědaví, jak to u nás vypadá a jak se u nás studuje? Přijďte v pátek 2. prosince (8:00-14:00) a naši pedagogové a studenti vás rádi provedou.

CO VÁS BĚHEM DNE ČEKÁ A NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT?

9:30 a 12:30 Nepál Michaela Minarčíková - 3. ročník Sociální a humanitární práce
9:40 a 12:40 Malta Dominik Hladký - 3. ročník Sociální a humanitární práce
10:00 a 13:00 USA Gabriela Janýšková - 3. ročník Sociální práce

Po celý den se vám budou věnovat naši studenti, pedagogové i kolegyně ze studijního oddělení, kterým můžete klást všechny otázky, které vám vrtají hlavou. Např. jak funguje souběžné bakalářské studium? Jaké výhody vám přinese a jaké nároky na vás naopak bude klást? Do kdy je potřeba podat přihlášku? Jak vypadají přijímací pohovory? Jaké praxe vás budou čekat? A kde najdete po skončení školy uplatnění?

Přijďte načerpat informace, nasát atmosféru a také ochutnat skvělou kávu z naší kavárny Caritaska.

Kde nás najdete?

• Caritas VOŠ sociální, nám. Republiky 3, Olomouc (mapa)

Protože souběžně se studiem u nás můžete oba programy studovat také na Cyrilometodějské teologické fakultě Univerzity Palackého (CMTF UP) v Olomouci, a to konkrétně bakalářský obor "Sociální práce" nebo "Mezinárodní sociální a humanitární studia", najdete nás v pátek 2. prosince také v budově CMTF UP (Univerzitní 22, Olomouc; mapa).

Více o Dnu otevřených dveří na CMTF

Nehodí se vám tento termín? Další den Otevřených dveří plánujeme na sobotu 14. ledna 2023.

Máte otázky ke studiu na naší škole?

Podívejte se na často kladené dotazy nebo napište/zavolejte na studijní oddělení - e-mail: studijni@caritas-vos.cz, tel.: 585 209 025.

Své dotazy můžete posílat také na e-mail info@caritas-vos.cz nebo se nás můžete zeptat na to, co vás zajímá, i na sociálních sítích školy: FB @skolacaritas, IG @skolacaritas.