Erasmus+: Erasmus - CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

Erasmus

Program Erasmus+: Erasmus je zaměřený na mobilitu a spolupráci ve vysokoškolském vzdělávání v Evropě.

V rámci Erasmu realizujeme studentské pracovní stáže, učitelské stáže i výukové pobyty a přednášky zahraničních hostů. Do programu Socrates/Erasmus jsme zapojeni již od roku 2004. Od roku 2007 jsme držitelem rozšířené Erasmus University Charter.

Ročně v rámci programu Erasmus realizujeme přibližně 20 – 30 mobilit.

V roce 2016/2017 umožnil projekt mobility v rámci programu Erasmus + (KA1) osmi studentkám oboru Charitativní a sociální práce stáž na smluveném zahraničním pracovišti. Studentky třetího ročníku pracovaly v období 28.9. - 20.11.2015 ve dvou partnerských pracovištích ve Velké Británii (Realife Trust Cambridge, Migrants Forum), jednom v Německu (Alten und Pflegeheim Maria Rast Herford), jednom v Irsku (Cork Simon Community), jednom v Nizozemsku (Erve Meyerinkbroek) a jednom na Slovensku (Gréckokatolická charita Prešov).

Úřední deska

Přihlaste se k odběru novinek