Setkání absolventů - CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

Setkání absolventů

25 let působení naší školy chceme slavit i s vámi, našimi absolventkami a absolventy. Absolvovali jste Caritas před 1 rokem, před 5 lety nebo třeba před 20 lety? Budeme rádi, když přijmete pozvání na setkání absolventů.

ilustrace - absolventi/studenti

DATUM A MÍSTO KONÁNÍ

Setkání absolventů proběhne v pátek 17. září 2021.

15:00 Děkovná mše svatá kostel Panny Marie Sněžné v Olomouci (mapa)
16:30 Setkání absolventů

zahájení – aula školy, Křížkovského 6, Olomouc (mapa)

neformální setkání – nádvoří školy, nám. Republiky 3, Olomouc (mapa)

Pokud se na setkání budete chystat, budeme rádi, když nám vyplněním krátkého formuláře dáte vědět, kterých částí programu se plánujete účastnit. Vaše odpovědi nám pomohou s organizací setkání. Dotazník prosím vyplňte nejpozději do neděle 12. září 2021 (včetně).

Kamínky s příběhem – výzva pro absolventy

Namalujte kamínek a sdílejte příběh nebo vzpomínku, která se váže ke škole nebo k době, kterou jste na Caritas strávili.

Namalujte během léta libovolný obrázek na kamínek (fantazii se meze nekladou) a označte jej z druhé strany: #25letCaritas.

Pokud chcete, vyfoťte svůj kamínek a jeho fotku vložte do FB skupiny Kamínky s příběhem a připojte krátký příběh nebo vzpomínku, která se váže ke škole nebo k době, kterou jste strávili na Caritas.

Kamínek přivezte na Setkání absolventů (pátek 17. září 2021). Ze setkání si pak budete moci odvézt kamínek, který namaloval někdo jiný, jako vzpomínku na setkání.

Ve skupině Kamínky s příběhem potom můžete sdílet, kam kamínek zamířil, popř. doplnit příběhem, který se pojí s kamínkem nebo s Caritas, se setkáním k 25. výročí školy, s Vaší prací, sociálními tématy,…

Kamínek si budete moci samozřejmě namalovat i během setkání absolventů. A pokud nemáte účet na Facebooku a přesto byste rádi svůj kamínek s příběhem předali ostatním, pošlete nám fotku kamínku a příběh, který chcete sdílet, na email info@caritas-vos.cz, rádi je ve skupině Kamínky s příběhem zveřejníme.

Putovní kamínky

Pokud kamínky rádi malujete, namalujte jich klidně víc, a pokud znáte princip malovaných putovních kamínků, můžete svůj kamínek už v létě vyslat do světa. Když nám pošlete (do zprávy na FB/IG, na email info@caritas-vos.cz nebo nasdílíte do Stories) fotku z místa, kde váš kamínek své putování zahájil, zařadíme vás do soutěže #caritasnacestach.

Více o soutěži #caritasnacestach najdete na IG @skolacaritas.

Těšíme se na vaše malované kamínky i příběhy a vzpomínky, o které se s námi podělíte!