Pro spolupracující organizace - CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

O násStudiumVzdělávací programyKatalog předmětůPro absolventyKe staženíFotogalerieZapojte se jako dobrovolníci

<<    Červenec - 2020    >>
PoÚtStČtSoNe

Pro spolupracující organizace

1. Nabídka zapojení studentů do Vašich aktivit

Nabízíme zapojení našich studentů do různých aktivit realizovaných Vaším zařízením (např. pomoc při organizaci plesů, setkání, besídek atd.). Škola zajistí oslovení všech studentů a předání kontaktů. V případě zájmu kontaktujte Mgr. Kateřinu Opatrnou z oddělení komunikace na e-mailu: katerina.opatrna@caritas-vos.cz.

2. Nabídka zveřejnění informací o volných pracovních místech

Nabízíme možnost zveřejnění inzerátů na volná pracovní místa absolventům a studentům školy. Pokud si přejete zobrazit pracovní nabídku ve Vaší organizaci na našem webu, zašlete ji Mgr. Kateřině Opatrné na e-mail: katerina.opatrna@caritas-vos.cz.

3. Nabídka využití prostor školy

Nabízíme využití učeben s různou kapacitou spolu se zapůjčením potřebného technického vybavení (dataprojektor, plátno, notebook atd). Vaše požadavky a aktuální možnosti školy s Vámi prokonzultuje Středisko praktického vzdělávání.

4. Nabídka spolupráce v rámci tvorby absolventských prací

Jsme otevřeni možnosti spolupráce v rámci tvorby závěrečných absolventských prací, které umožňují zpracování aktuálních témat, dílčích výzkumů či projektů souvisejících s činností Vaší organizace. Vaše požadavky a aktuální možnosti školy s Vámi prokonzultuje Středisko praktického vzdělávání.