• Portál je určen pouze pro studenty a zaměstnance školy.

Prosíme berte na vědomí, že materiálu zveřejněného na Moodle včetně nahraných přednášek se týká ochrana autorských práv ve smyslu autorského zákona č. 121/2000 Sb. Zejména tedy není legální materiály rozšiřovat či sdílet na elektronických platformách. V souladu s autorským zákonem je využití materiálů pouze pro osobní potřebu studentů.
    .
    Přihlašujte se pomocí účtů na Microsoft 365 (součástí jsou Teams). Pro přihlášení klikněte na odkaz "Přihlášení" a následně v přihlašovacím okně na ikonu Microsoft 365 (vypadá takto: ), tzn. nezadávejte přihlašovací údaje přímo do stránky Moodlu.
    Jste-li již v použitém prohlížeči do systému Microsoft 365 přihlášeni, budete automaticky přesměrováni pod svým účtem do Moodlu, aniž byste zadávali jakýkoli údaj. Pokud v daném prohlížeči do Microsoft 365 přihlášeni nejste, zobrazí se přihlašovací stránka Microsoft 365, kde se přihlásíte a následně Vás systém přesměruje přihlášené do Moodlu. Je nutné použít uživatelské jméno z naší školy (nikoli UPOLu) ve tvaru uzivatel@caritas-vos.cz.