CARITAS - zápis a zahájení školního roku - CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

CARITAS - zápis a zahájení školního roku | 1.9.2020 | Harmonogram

Zápis a zahájení školního roku 2020/2021 na CARITAS pro denní formu studia proběhne v úterý 1. září 2020.

Došlo k drobným změnám v harmonogramu dne, pro podrobnější informace rozklikněte celý článek.

Harmonogram 1. září pro 1. ročníky

9.00 mše svatá kostel Panny Marie Sněžné ulice Denisova (mapa)

- při mši svaté, které se účastní více jak 100 osob, je povinná rouška nebo jiný ochranný prostředek dýchacích cest

Sociální práce

Sociální a humanitární práce

slavnostní zahájení a zápis

- rouška není povinná

aula školy

Křížkovského 6 (mapa)

slavnostní zahájení a zápis

- rouška není povinná

zelená učebna

Křížkovského 6
(mapa)

Předpokládaný konec je ve 12.00 hod.

Sebou k zápisu na CARITAS prosím vezměte:

• 200 Kč na zálohu na čip sloužící pro vstup do budov školy (neplatí pro studenty ubytované na koleji CARITAS, ti zaplatí zálohu při ubytování)

Výuka podle stálého rozvrhu začíná ve středu 2. září 2020.

Potvrzení o studiu dostanete u zápisu nebo dále od 2. září na studijním oddělení.

Rozvrh a přihlašovací hesla do informačního systému se dozvíte u zápisu.

Studenti 1. ročníku budou rozděleni do studijních skupin (= tříd).

Pokud máte nějaký požadavek, s kým chcete být ve třídě, prosím napište nám jej co nejdříve na email studijni@caritas-vos.cz.

Dále vás, studenty 1. ročníku, prosíme o zaslání fotografie průkazkového formátu, která bude vložena do informačního systému školy. Foto zasílejte na email studijni@caritas-vos.cz a jako název souboru použijte Vaše UČO (stejné jako VS pro platbu školného). Do předmětu napište jméno a příjmení studenta.

Zápis na CMTF UP

Na vás, kteří jste se přihlásili k souběžnému bakalářskému studiu na CMTF UP, čeká také zápis na fakultě, a to v pátek 4. září 2020 (8.00 - Sociální práce - denní forma studia; 13.00 - Mezinárodní sociální a humanitární práce).

Je nutné, abyste absolvovali oba zápisy (pokud se nezapíšete ke studiu na CARITAS, nebudete zapsáni ani ke studiu na CMTF UP).

Jste-li studenty bakalářského programu, budete vedeni v evidenci dvou škol (tedy CARITAS – VOŠs Olomouc a CMTF UP) a je tedy nezbytné, abyste sledovali a dodržovali pokyny obou škol. Rozdílné administrativní požadavky a termíny vychází z odlišné legislativy.

HARMONOGRAM 1. ZÁŘÍ PRO 2. a 3. ROČNÍKY

Harmonogram 1. září pro studenty 2. a 3. ročníků bude zveřejněn na vývěsce v IS.

Aktuální hygienická pravidla k 31. 8. 2020

Škola zavedla přísnější hygienická opatření v souladu s aktuálními doporučeními Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR a Ministerstva zdravotnictví ČR. Pro pohyb ve škole nejsou roušky aktuálně povinné. Při účasti na zahajovací mši svaté (1. 9.) je rouška povinná.

Sledujte však prosím aktuality, situace se může s ohledem na aktuální vývoj epidemiologické situace změnit.

Zápis a zahájení školního roku pro studenty kombinované formy studia

Informace k zápisu a zahájení školního roku pro studenty kombinované (dálkové) formy studia

Termíny výukových konzultací na celý školní rok najdete v kalendáři pod názvem Konzultace KOMBI studia.

Podrobnosti k zahájení školního roku budou v souladu s aktuálně platnými hygienickými předpisy zveřejněny v aktualitách až začátkem září.

zobrazit kalendář akcí >>