Maraton psaní dopisů s Amnesty International - CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

Maraton psaní dopisů s Amnesty International | 8.12.2021 | Pozvánka

Připojte se i vy k největší lidskoprávní akci na světě a pomozte lidem, kteří jsou nespravedlivě pronásledováni a vězněni. V některých zemích se vlastní názor, kritika mocných nebo boj za lidská práva trestá. Právníci, reportéři nebo aktivisté jsou vězněni po celém světě. Právě takovým chce Amnesty International touto kampaní pomoci.

Někdy dokáže obyčejný dopis změnit lidský život. Přijďte si napsat ten svůj ve středu 8. prosince 2021 (17:00-21:00) k nám na Caritas.

Jak Maraton psaní dopisů funguje?

Dopisy je možné psát i ve více jazycích (česky, anglicky, francouzsky, španělsky) vlastními slovy a nebo doslovně přepsat podle vzorových dopisů a podepsat.

Na akci bude i možnost dopis psaný v angličtině konzultovat a poradit se s vyučujícím anglického jazyka.

Více informací o této kampani najdete na webu Amnesty International.

zobrazit kalendář akcí >>