Diskuze s Urzou - CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

<<    Srpen - 2019    >>
PoÚtStČtSoNe

Diskuze s Urzou | 11.2.2019 | Aktualita

Srdečně Vás zveme na netradiční přednášku s diskuzí na téma "Anarchokapitalismus a sociální práce: pomáhat, ale bez státu?", která se uskuteční v pondělí 11. 2. od 17:00 v hnědé učebně školy CARITAS (Křížkovského 6). Hostem, který promluví na toto téma je český anarchokapitalista Urza.

Kdo Urza je?

Urza je autorem první české knihy o anarchokapitalismu a asi tisíce libertariánských textů na webu i v tištěných médiích. O svobodě, etice, volném trhu, ekonomii a roli státu ve společnosti nejen přes deset let čte, přemýšlí a píše, ale též přednáší, natáčí videa a přijímá pozvání do různých pořadů či panelových diskusí, kde hájí svobodu jednotlivce.

Co je to anarchokapitalismus?

Jedná se o myšlenkový směr, který je založen na respektu k vlastnickým právům, principu neagrese a svobodě a zodpovědnosti každého jedince.

Úřední deska

Přihlaste se k odběru novinek