Den české charity - CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc

<<    Srpen - 2019    >>
PoÚtStČtSoNe

Den české charity | 13.11.2018 | Pozvánka

Srdečně Vás zveme na Den české charity, který se uskuteční 13. 11. 2018 v Olomouci. Tématem sympozia je sv. Anežka Česká, patronka české Charity. Více informací o programu naleznete v pozvánce.

Den české Charity – sv. Anežka Česká, patronka české Charity je tématem symposia, které se uskuteční v úterý 13. listopadu 2018 v Olomouci k připomínce svatořečení Janem Pavlem II. dne 12. listopadu 1989.

V Arcibiskupském paláci zazní vystoupení arcibiskupa Jana Graubnera a biskupa Pavla Posáda. Paul Josef kardinál Cordes promluví na téma Bůh je láska, prof. Heinrich Pompey má přednášku na téma Milosrdenství jako přidaná hodnota – sociálně charitní práce a jako pojem ukazující směr křesťanské diakonii.

Odpoledne bude následovat mše svatá v olomoucké katedrále sv. Václava za pracovníky a dobrovolníky Charit, celebrovaná arcibiskupem Graubnerem a kardinálem Cordesem.

Akci organizují Charita Česká republika a Česká biskupská konference, Katedra křesťanské sociální práce Cyrilometodějské teologické fakulty Univerzity Palackého, Arcibiskupství olomoucké, CARITAS – Vyšší odborná škola sociální Olomouc a Vzdělávací institut pro charitní praxi, o. p. s. Hradec Králové.

Pozvánka_Den české Charity

Úřední deska

Přihlaste se k odběru novinek